TUOTANTO

Haluaisitko keskittyä täysillä taiteeseen ja antaa jonkun muun hoitaa loput?


Luova tuottaja on taiteilijan liittolainen, henkilö jonka tehtävänä on tukea taiteellisen kokonaisuuden toteutumista. Tuottaja voi kulkea mukana projektin ideointivaiheesta jälkituotantoon saakka, tai huolehtia jonkin tietyn osa-alueen toteutumisesta, kuten projektin rahoituksen suunnittelusta ja hakemisesta tai vaikkapa yleisötyön konseptoinnista. 


Taiteilija - tuottajana tarjoan myös luovan konsultin palveluita. Tarvitsetko projektillesi uusia silmäpareja antamaan rakentavaa palautetta? Kaipaatko ideallesi sparraajaa, tekstillesi oikolukijaa tai kommentoijaa? Kaipaatko uutta tulokulmaa apurahahakemukseesi? Työskentelen taiteilijaa tukien, ymmärtäen ja aina taiteen lähtökohdista - en omista subjektiivisista mieltymyksistäni. Tuottajana olen sitoutunut toteuttamaan saavutettavuuden, inklusiivisuuden ja kestävän kehityksen toimintatapoja.


Asun Berliinissä, mistä käsin teen sujuvasti töitä Suomeen. Tarvittaessa minulla on mahdollisuus työskennellä projektin aikana sovitusti Suomessa. Autan myös mielelläni taiteilijoita heidän työnsä kansainvälistämisessä hyödyntäen verkostojani Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. 


Otathan rohkeasti yhteyttä niin jutellaan mitä voisimme tehdä yhdessä!

inka.pohjonen@gmail.com