TUOTANTO / PRODUCTION

Haluaisitko keskittyä täysillä taiteeseen ja antaa jonkun muun hoitaa loput?


Oman taiteellisen työni lisäksi haluan toimia luovan tuottajan tehtävissä esittävien taiteiden ja julkaisutoiminnan parissa. Luova tuottaja on taiteilijan liittolainen, henkilö jonka tehtävänä on tukea taiteellisen kokonaisuuden toteutumista. Tuottaja voi kulkea mukana projektin ideointivaiheesta jälkituotantoon saakka, tai huolehtia jonkin tietyn osa-alueen toteutumisesta, kuten projektin taloudellisesta puolesta tai vaikkapa yleisötyöstä. Tuottajana olen sitoutunut toteuttamaan saavutettavuuden, inklusiivisuuden ja kestävän kehityksen toimintatapoja.

Taiteilija - tuottajana tarjoan myös luovan konsultin palveluita. Tarvitsetko projektillesi uusia silmäpareja antamaan rakentavaa palautetta? Kaipaatko ideallesi sparraajaa, tekstillesi oikolukijaa tai kommentoijaa? Työskentelen taiteilijaa tukien, ymmärtäen ja aina taiteen lähtökohdista - en omista subjektiivisista mieltymyksistäni. 

Asun Berliinissä, mistä käsin teen sujuvasti töitä Suomeen. Tarvittaessa minulla on mahdollisuus työskennellä projektin aikana myös Suomessa. Autan mielelläni taiteilijoita heidän työnsä kansainvälistämisessä. 


Otathan rohkeasti yhteyttä niin jutellaan mitä voisimme tehdä yhdessä!

inka.pohjonen@gmail.com